Atatürk Üniversitesi her sene kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı yapmaktadır. Personel alım ilanları Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından hazırlanmakta olup Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri ile söz konusu üniversitenin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere avukat alımı yapacağı ilan edildi. 

Nasıl Başvuru Yapılır

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğünden hazırlanan bildiri ile avukat alımı yapılacağı duyuruldu. Toplam 6. derece 9. derece olmak üzere 2 avukat alımı yapılacak.Başvuru yapmak isteyen adayların Atatürk Üniversitesi Rektörlüğüne giderek başvuru yapması gerekmektedir.  Söz konusu personel daire başkanlığının adresi aşağıda belirtilmiştir.

Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire
Başkanlığı ERZURUM
0442 231 1025

Başvurular 22 Kasım 2016 tarihi ile başlamış olup 6 Aralık 2016'da sona erecek. 12 Aralık 2016 tarihinde başvuruların ön değerlendirme sonuçları açıklanacak ve 23 Aralık 2016 tarihinde Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü tarafından sözlü mülakat yapılacak. 

Kimler Başvurabilir

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,
Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSSP3) puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak
Avukatlık ruhsatnamesine sahip olmak
Hukuk Fakültesinden mezun olmak
2 yıl deneyimli avukat olmak

Yukarıda adayların hangi niteliklere sahip olması gerektiği detaylı olarak belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen adayların Atatürk Üniversitesi Rektörlüğü ile görüşmesi gerekmekte ve aşağıda ki resmi bildiriyi incelemesi gerekmektedir. Resmi bildiri aracılığı ile tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim