Ankara Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından kamuoyuna duyurulan bildiri ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az ilköğretim mezunu personel alımı yapacağını duyurdu. Alım ilanı Ankara Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından hazırlandı ve İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyuruldu.

Yayımlanan ilana göre Beypazarı Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere cenaze Levazımatcısı pozisyonunda istihdam etmek üzere personel alımı yapacak ve adaylar 20 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını yapabilecek. Personeller daimi olarak istihdam edecek.

Daimi Kamu Personeli
Statü: Cenaze Levazımatcısı

NASIL BAŞVURU YAPILIR


Ankara Beypazarı Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan ile en az ilköğretim mezunu ve Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere cenaze levazımatcısı pozisyonu için personel alımı yapacakalrını duyurdu. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir.
Başvurular 20 Mart 2017 tarihine kadar İŞKUR aracılığı ile yapılacak. Adaylar Türkiye geneli her hangi bir İŞKUR müracaat merkezi aracılığı ile gerekli başvurularını yapabilirler.

İNTERNETTEN NASIL BAŞVURULUR

Ankara Beypazarı Belediye Başkanlığı yayımladığı ilan ile daimi cenaze levazımatcısı pozisyonuna personel alacak. Peki internetten nasıl başvuru yapılır.

https://goo.gl/XWemNu

Yukarıda belirtilen linke girecek olan adaylar İŞKUR üyelikleri ile gerekli müracaatlarını ücretsiz şekilde internet üzerinden gerçekleştirebilir.
Editör: TE Bilisim