Türkiye'nin dört bir yanında eğitim faaliyetleriene devam etmekte olan devlet üniversiteleri açık pozisyonları için için yayımlamış oldukları ilanları kamuoyuna duyurarak kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımları gerçekleştirmektedir.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi tarafından ilan edilen pozisyonlara göre Anadolu Üniversitesi kendi bünyelerinde çalışmak üzere toplam 18 sözleşmeli personel, kamu personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak, detaylar nedir, aranacak şartlar nedir.

DETAYLAR

Alım Yapacak Üniversite: Eskişehir Anadolu Üniversitesi
Alınacak Personel Sayısı: 18
Aranan Şart: KPSS
En Az Mezuniyet: Ortaöğretim

ALIM YAPILACAK POZİSYONAR

Eskişehir Anadolu Üniversitesi toplam 18 kişilik sözleşmeli personel, kamu personeli alımı yapacak. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak.

Büro Personeli - 3 Personel
Destek Personeli - 4 Personel
Tekniker - 11 Personel

Yukarıda Eskişehir Anadolu Üniversitesinin hangi pozisyonlar için toplam kaç kişilik personel alımı yapacağı belirtilmiştir. Adayların müracaatlar için aranan bölümlerden mezun olması gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Başvuru yapmak isteyen adayların 11 Ağustos 2017 tarihi ile 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile iletişim kurması ve detaylar hakkında bilgi sahibi olarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM İLANLAR İÇİN BURAYA BAKABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim