Aksaray Bağlıkaya Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ve İŞKUR tarafından kamuoyuna geçtiğimiz hafta duyurulan ilan ile Aksaray Bağlıkaya Belediye Başkanlığının kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere kamu personeli alımı yapacağı öğrenildi. Alımlar İŞKUR tarafından 10 gün boyunca kabul edecek ve adayların 2 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak olan adayın lisans mezunu olması gerekmekte olup başvurular İŞKUR üzerinden 2 Mart 2017 tarihine kadar yapılmaktadır.

KİMLER MÜRACAAT EDEBİLİR

İŞKUR tarafından kamuoyuna duyurulan alım ilanına göre Aksaray Bağlıkaya Belediye Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere daimi pozisyonda lisans mezunu personel alımı yapacak. Peki alım ilanına kimler müracaat edebilir.

Lisans mezunu olmak
Sağlık Bakanlığı Onaylı Biyosidal Ürün Uygulayıcı Belgesine sahip olmak
MEB onaylı Bilgisayar sertifikasına sahip olmak

Yukarıda belirtilmiş olan nitelikler Filit İşçisi (Haşere İlaçlama) pozisyonuna müracaat edecek olan adaylarda aranmaktadır. Başvuru yapacak olan adayların 2016 yılında almış oldukları Kamu Personeli Seçme Sınavı puanları dikkate alınacak ve başvuru yapmış olan adayların gerekli belgelerini Aksaray Bağlıkaya Belediye Başkanlıına da iletmesi gerekmektedir. Müracaatlar için İŞKUR başvuru merkezlerini 2 Mart 2017 tarihine kadar ziyaret ediniz.