Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının memur personel alımı yapması beklenirken ilk alım ilanı Hatay İl Müdürlüğü tarafından yayımlandı. Buna göre Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 52 kamu personeli alınacağı duyuruldu.

Alınacak olan adaylar Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğü sosyal hizmet merkezlerinde görev yapacak. Yayımlanan ilana göre başvurular 6 Mart 2017'de başlayacak ve 17 Mart 2017 tarihinde sona erecek.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda  52 Danışma-Yönlendirme (40 Antakya Sosyal Hizmet Merkezi, 12 İskenderun Sosyal Hizmet Merkezi) personel alımı yapılacağı duyuruldu. Peki kimler müracaat edebilir.

1) Türk vatandaşı olmak,
2) Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
3) Askerlik durumu itibariyle askerlikle ilgisi bulunmamak veya muvazzaflık hizmetini yapmış yahut en az 1 yıl erteletmiş veya yedeğe geçirilmiş olmak,
4) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak şartıyla görevini devamlı yapmasına engel fiziksel veya akıl hastalığı olmamak,
5) KPSSP3 Puan türünden 60 ve üzeri almak
6) Son 6 Ay içerisinde Hatay ilinde ikamet etmiş olmak.

Yukarıda verilmiş olan şartlar başta olmak üzere adayların bazı maddelere sahip olması gerekmektedir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Adayların Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğü tarafından yayımlanan ilanda ki başvuru formunu doldurarak gerekli evraklar ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Hatay İl Müdürlüğüne şahsen başvuru yapması gerekmektedir.

İstenen belgeler ve gerekli detaylar için adayların aşağıda ki linki takip etmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/KkShoQ
Editör: TE Bilisim