Ülkemizin önemli eğitim kurumları arasında yer alan ve on binlerce öğrenciye eğitim vermeye devam etmekte olan Afyon Kocatepe Üniversitesi bünyelerindeki açık pozisyonları için hazırlamış olduğu ilanları Devlet Personel Başkanlığının resi internet sitesinde yer alan duyurular bölümü aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır.

DPB tarafından yayımlanan ilana bakıldığında Afyon Kocatepe Üniversitesinin kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 236 memur ve personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve memur alımına ilişkin detaylar nedir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

ARANACAK ŞARTLAR NEDİR?

Afyon Kocatepe Üniversitesi en az lise mezunu 236 memur ve personel alımı yapıyor. Peki aranacak şartları nedir? Buna göre adayların Türk Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak, emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, en az lise mezunu olmak, güvenlik soruşturması olumlu olmak, 2016 yılı KPSS'ye girmiş olmak şartları aranmaktadır. Peki alınacak pozisyonlar nedir ve nasıl başvuru yapılır?

POZİSYONLAR NEDİR? NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Afyon Kocatepe Üniversitesi 236 memur ve personel alımı yapıyor. Peki pozisyonlar nedir? Buna göre lisans mezunu hemşire kadrosuna 223 kişi, lise mezunu hemşire kadrosuna 12 kişi ve lisans mezunu eczacı kadrosuna 1 kişi olmak üzere toplam 236 memur alımı yapılmaktadır. Peki adaylar nasıl başvuru yapacak? Buna göre adayların 10 - 11 Nisan 2018 tarihine kadar ilgili belgeleri ile Afyon Kocatepe Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.

RESMİ İLAN BURADA

Editör: TE Bilisim