Adli Tıp Kurumu kontenjana bağlı olarak her sene personel alım ilanları yayımlamaktadır. Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığından yayımlanan ilanlar ile adaylara müjdeli haberler verilirken olabildiğince işinde iyi adaylar alınmaya çalışılmaktadır. Adli Tıp Kurumu Başkanlığından yayımlanan bildiri ile çok sayıda personel alımı yapılacağı kamuoyuna duyuruldu. Peki alınacak olan personeller hangi pozisyonlarda çalışacak? İşte detayları nedir? İşte tüm soruların cevapları

Hangi Pozisyon İçin Kaç Personel Alınacak

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığından yapılan açıklama ile çok sayıda personel alımının yapılacağı duyurulurken. Alınacak personel sayısı 135 olarak belirtildi. Peki bu personeller hangi pozisyonlarda çalışacak?

45 Personel - Mühendis
40 Personel - Tekniker
30 Personel - VHKİ
20 Personel - Hizmetli

Yukarıda verilmiş olan pozisyonlar için toplam 135 personel alımı yapılacak olup hangi pozisyon için kaç personel alınacağı da yine yukarıda sayılar ile belirtilmiştir.

Kimler Başvurabilir

Adli Tıp Kurumunun alacağı 135 personel ilanına kimler başvurabilir?

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
35 yaşını bitirmemiş olmak (Mühendis 1981 ve sonrası, Diğer pozisyonlar 1979 ve sonrası
Kamu haklarından mahrum olmamak,
Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak kadro için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.

Yukarıda belirtilmiş olan niteliklere sahip olan adaylar Ali Tıp Kurumunun yayımlamış olduğu ilana başvuru yapabilir. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek isteyen adaylar aşağıda ki ilanı inceleyebilirler.

Resmi Bildiri İçin Tıklayınız

Not: Nitelikler ve resmi bildiri memurlar.net sitesinde bulunan ilanlar bölümü aracılığı ile oluşturulmuştur.
 
Editör: TE Bilisim