Bilindiği üzere kamu kuruluşları sürekli ilanlar yayımlıyor ve bu yayımaladıkları ilanlarla çok fazla sayıda kişiye istihdam sağlanmasında ciddi katkıda bulunuyor.8 farklı birime personel alımı yapılacağını açıklayan Adli Tıp Kurumu bu birimlerin arasında Hemşire ve İnfaz Koruma Memuru,Sözleşmeli Büro Personelleri,Teknisyenler,Biyologlar,Laborantlar,Diğer Teknik Hizmet Personelleri,Destek Personelleri içinde kadrolar açılacağını açıkladı.Adli Tıp Kurumu bu birimler için toplamda 200 kişinin alınacağını açıkladı.

PERSONEL ALIMINA BAŞVURUSU KABUL EDİLECEK KİŞİLER KİMLERDİR?

Personel alımına başvuruda bulunmak isteyen kişilerin şu şartları sağlaması gerekiyor. Adli Tıp Kurumu'nun yayımladığı personel alımına ilişkin yazıda genel başvuruda gereken koşullar ve personel alımı yapılacak olan birimlerin özel koşullarını da sağlaması gerekiyor.

BAŞVURULAR NASIL VE NEREDEN OLACAK?

200 kişiye istihdam sağlanacağına dair resmi siteden yayımlamalarda bulunan Adli Tıp Kurumu personel alımlarına başvuruların sadece internet üzerinden kabul edileceğini açıkladı.Başvurular Adli Tıp Kurumu'nun resmi internet sitesi olan www.atk.gov.tr üzerinden kabul edilecek.Adli Tıp Kurumunun yayımladığı açıklamaya göre başvuruların son kabul tarihi ise 22 Haziran olarak belirlenmiş.

Editör: TE Bilisim