Adalet Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alım ilanlarına devam ediyor. Söz konusu bakanlık alımlarını Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından düzenlenen Merkezi Atama ile yaptığı gibi yine yıl içerisinde resmi internet sitesi ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurduğu bildiriler ile memur ya da personel alımı gerçekleştirmektedir. Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bildiri ile Adalet Bakanlığı 3 bin 721 sözleşmeli memur alımının yapılacağı duyurulmuştu.

Hangi Pozisyonlar İçin Alım Yapılacak

Kamuya 3 bin 721 sözleşmeli memur ve personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu personeller Adalet Bakanlığı bünyesinde bulunan Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışacak.

Alınacak olan pozisyonlar;

infaz koruma memuru, şoför, sağlık memuru, aşçı, teknisyen ve kaloriferci

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlarda çalışacak. Başvuruların 19 Eylül 2016 ile 27 Eylül 2016 tarihinde yapılacağı yayınlanmış olan bildiri ile kamuoyuna duyuruldu.

Kimler Başvurabilir

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
En az lise mezunu olmak
Erkek adaylar için askerlik ile ilgisi olmamak
Güvenlik soruşturması bulunmamak
Kamu Personeli Seçme Sınavından 70 ve üzeri puan almış olmak
30 yaşını bitirmemiş olmak

Yukarıda ki niteliklere sahip olan adaylar Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesinde sözleşmeli ve kadrolu memur olarak çalışabilir. Başvuru yapmak ve detayları incelemek isteyen adaylar aşağıda ki bağlantıyı takip edebilir.

Resim Bildiri İçin Tıklayınız
Editör: TE Bilisim