Ülkemizin önemli kamu kuruluşları arasında yer almakta olan Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE açık pozisyonları için Maliye Bakanlığının vermiş olduğu izinlere göre memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir.

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE tarafından hazırlanan ilan geçtiğimiz günlerde kamuoyuna duyuruldu ve 3 bin 611 memur alımı yapılacağı belirtildi. Peki hangi pozisyonlar için memur ve personel alımı yapılıyor.

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 3 bin 611 memur alımı yapıyor. Peki alım yapılan pozisyonlar hangileridir?

Zabıt Katibi - 2 Bin 300 Kişi
Mübaşir - 200 Kişi
İnfaz Koruma Memuru - İKM - Gardiyan - 3 Bin 222 Kişi
Büro Memuru - 89 kişi
Diğer Sağlık Personeli - 58 Kişi
Teknisyen - 91 Kişi
Şoför Destek Personeli - 75 Kişi
Aşçı Destek Personeli - 42 Kişi
Kaloriferci - 34 Kişi

Yukarıda alım yapılacak olan pozisyonlar ve kaç kişilik alımın yapılacağı belirtilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapacak.

BAŞVURULAR

Adalet Bakanlığı ve CTE kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 3 bin 111 memur alımı yapıyor. Buna göre müracaatlar için belirli şartlar aranmakta olup adayların ilgili niteliklere sahip olması gerekmektedir. Başvurular 25 Ekim 2017 tarihinde sona erecektir. Resmi bildiriyi aşağıdaki linkten takip edebilirsiniz.

RESMİ BİLDİRİ ve BAŞVURULARI BURADAN YAPABİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim