Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE kendi bünyelerinde görev yapmak üzere 14 bin 304 memur alımı geçtiğimiz günlerde hazırlanarak kamuoyuna Devlet Personel Başkanlığı sözleşmeli personel alımı üzerinden duyuruldu.

Buna göre Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE farklı pozisyonlar için toplam 14 bin 304 memur alımı gerçekleştirmektedir. En yoğun rağbetin görüldüğü kadroların şu an için zabıt katibi ile infaz koruma memuru İKM yani gardiyan pozisyonu olduğu söyleniyor. Ancak fazla kadro açıldığı için bazı bölgelerde kadrolar dolmaya bilir.

ALINAN KADROLAR NEDİR?

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE mübaşir kadrosu için 527 kişi, gardiyan infaz koruma memuru ikm kadrosu için 6 bin 684 kişi, zabıt katibi kadrosu için 4 bin 771 kişi, icra katibi kadrosu için bin 344 kişi olmak üzere toplam 14 bin 304 memur alımı yapılacaktı. Buna göre başvurular sona eriyor.

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü CTE 11 Haziran 2018 tarihinde başvurular sona ermektedir. Adayların 11 Haziran tarihinde Adliye komisyonlarına giderek başvuru yapması gerekmektedir. Mutlaka adayların sabah erken saatlerinde adliyelere giderek uygun olduğu pozisyonlar için başvurularını gerçekleştirmesi gerekmektedir.