Yüzbinlerce aday tarafından Adalet Bakanlığı 2019 yılı memur personel alım ilanlarının yayımlanması bekleniyor. Bakanın açıklamalarından sonra gündeme gelen ilan süreciyle alakalı adayların sabırsız bekleyişleri sürüyor. 2018 yılı alımlarından sonra henüz bir alım ilanına çıkmayan Adalet Bakanlığı' nın hem kendi bünyesine hem de Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü bünyesine memur personel alımları yapacağı gün sabırsızlıkla bekleniyor. Adaylar tarafından yapılacak bu alımlarla alakalı; katip alımı, ikm alımı ve şoför alımı gibi ilan süreçleri için başvuru tarihlerinin ne zaman yayımlanacağı konusunda soruları bulunuyor.

ADALET BAKANLIĞI VE CTE NE ZAMAN İLANA ÇIKACAK?

Adalet Bakanlığı' nın yaz aylarında ilana çıkması ve başvuruları alması beklenmektedir. Özellikle seçim sürecinden sonra bu alımlarla alakalı ilanların gündeme gelmesi ve adaylara duyurunun yapılması beklenmektedir. Adalet Bakanlığı ve CTE bünyesine katip, mübaşir, şoför, tesisatçı, kaynakçı, aşçı, psikolog, hizmetli gibi kadrolar üzerinden alım ilanlarının yayımlanacağı düşünülmektedir. Adalet Bakanlığı alımlarıyla alakalı bu bilgilendirmelerin seçim sürecinden sonra duyurulması, yaz ayları itibariyle de başvuruların alınmasının beklendiği ilan sürecinde; başvuru şartları ve diğer detaylarda değişiklik yapılıp yapılmayacağı konusunda ise bir bilgilendirme bulunmuyor. Bu kadrolardan katip, mübaşir, infaz koruma memuru kadrolarının da çok sayıda kişi tarafından başvuru alacağı düşünüldüğünden, gerekli bilgilendirmeleri takip edip sizlere aktarıyor olacağız.

ADALET BAKANLIĞI VE CTE ALIMLARINDAN İLK SİZ HABERDAR OLUN

İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİREREK, YAYIMLANACAK VE YAYIMLANMIŞ İLANLARDAN İLK SİZ HABERDAR OLMAK İSTERSENİZ İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZ ARACILIĞIYLA HABERDAR OLABİLİRSİNİZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ