Adalet Bakanlığının bilindiği üzere yakın zaman içerisinde bine yakın hakim ve savcı alımı gerçekleştirmesi beklenmekteydi. Alımlar ne zaman, hakim ve savcı ilanı ne zaman yayımlanacak soruları devam ederken sonunda müjdeli haber geldi.

Adalet Bakanlığı aracılığı ile yapılan duyuru da hakim ve savcı alımına ilişkin tüm detaylar verildi. Buna göre Adalet Bakanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 950 hakim ve savcı memuru alımı yapacak. Peki detaylar ne zaman alımlar nasıl yapılacak, başvurular ne zaman.

ALIM DETAYLARI

Adalet Bakanlığının toplam 950 kişilik hakim ve savcı memuru alımı yapacağı öğrenildi. Peki alım detayları nedir, alımlar ne zaman ve nasıl yapılacak. Buna göre yayımlanmış olan ilan da 950 kişilik hakim ve savcı alımı yapılacağı alınacak olan adayların yazılı yarışma sınavına gireceği ve ilgili sınavın Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından organize edileceği belirtildi. İlgili sınavın 24 Aralık 2017 tarihinde yapılacağı açıklandı. Peki başvurular nasıl yapılacak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN

Adalet Bakanlığı 24 Aralık 2017 tarihinde hakim ve savcı alımı sınavı yapacak ve sınavdan başarılı olan adaylardan Türkiye geneli toplam 950 kişilik hakim ve savcı alımı yapacak. Peki başvurular ne zaman. Yayımlanan ilan da başvuru tarihleri belirtilmemiş olup en kısa süre içerisinde başvuru tarihlerinin ve sınav detaylarının paylaşılacağı açıklandı.

TÜM MEMUR ATAMALARINI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ