Ülkemizin en bilinir kamu kurumları arasında yer almakta olan Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili memur alımı ilanları kurum tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna yayımlanmaktadır.

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından kamuoyuna yeni yayımlanan ilana bakıldığında 72 memur alımı yapıldığı öğrenildi. Buna göre Adli Tıp Kurumu Başkanlığı 72 memur alımı başvuruları sürüyor. Peki hangi pozisyonlar için memur alımı yapılıyor ve detaylar nedir? İşin Olsa ekibi olarak tüm detayları sizlere aktarıyoruz.

HANGİ POZİSYONLARA ALIM YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre kurumun kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 72 memur alımı yapacağı müjdelendi. Peki alınacak pozisyonlar nedir? 42 Mühendis, 10 Tekniker ve 20 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (VHKİ) olmak üzere toplam 72 memur alımı gerçekleştirecektir. Peki detaylar ile başvurular nasıl yapılacak?

DETAYLAR NEDİR? BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Başkanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 72 memur alımı gerçekleştirmektedir. Yukarıda alımların hangi pozisyonlar içni yapılacağı verilmiştir.. Peki alım ilanın kimler başvuru yapabilir? Buna göre adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlı olmak, 35 yaşını bitirmemiş olmak 1 Ocak 1981 ve sonrası doğumlu, askerlikle ilgilisi bulunmamak ya da ertelemiş olmak, sicili ilgili pozisyonlar için uygun olmak şartları aranmaktadır. Adayların son başvurularını 23 Şubat 2018 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir.

RESMİ İLANI BURADAN GÖREBİLİRSİNİZ

Editör: TE Bilisim