Adalet Bakanlığı yıl içerisinde açık olduğunu tespit ettiği pozisyonlar için çok sayıda memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Adalet Bakanlığının memur alımı ilanları kurum tarafından hazırlanarak kamuoyuna resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulmaktadır.

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğünün geçtiğimiz hafta yayımlamış olduğu ilanlara göre toplam 6 bin 111 kişilik memur alımı yapacağı belirtilmekteydi. Buna göre ilana müracaatlar sona eriyor. Peki hangi pozisyonlar için alım yapılacak ve personel alımına ilişkin detaylar nedir.

ALINACAK POZİSYONLAR

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 6 bin 111 kişilik memur ve personel alımı yapıyor. Buna göre ilgili ilana müracaatlar bitiyor peki alınacak pozisyonlar hangileridir?

Zabıt Katibi - 2 Bin 300 Kişi
Mübaşir - 200 Kişi
İnfaz Koruma Memuru - İKM - Gardiyan - 3 Bin 222 Kişi
Büro Memuru - 89 kişi
Diğer Sağlık Personeli - 58 Kişi
Teknisyen - 91 Kişi
Şoför Destek Personeli - 75 Kişi
Aşçı Destek Personeli - 42 Kişi
Kaloriferci - 34 Kişi

Yukarıda alınacak olan kadrolar ve personel sayıları verilmiştir. Peki başvuru detayları nedir.

BAŞVURULAR

Adalet Bakanlığı ile Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere en az lise mezunu 6 bin 111 kişilik memur alımı yapıyor. Başvurular 25 Ekim 2017 tarihinde sona erecek olup adayların müracaatlarını yapması için aşağıdaki linki takip etmesi gerekmektedir.

RESMİ BİLDİRİ ve BAŞVURULAR BURADAN

Editör: TE Bilisim