Geçtiğimiz gün itibariyle Adalet Bakanlığı bünyesine memur personel alımı müjdesi verilmişti. Adaylar tarafından merakla ve ilgiyle takip edilen Adalet Bakanlığı ilanları hakkında çok sayıda soru yöneltildi. Adalet Bakanlığı memur personel alımında 16 bin 100 kişilik kadronun hangi pozisyonlara dağıtılacağı merak konusuydu. Memur personel alımı ve pozisyonlara yönelik tüm bilgilendirmelere bu haberimizde yer vereceğiz.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından Twitter üzerinden yapılan açıklamada kendisine sıkça sorulan memur alımlarıyla alakalı konuya yanıt verildi. Açıklamasında " 1000 adli hakim ve savcı için müracaatı aralık ayında alacağız. 100 idari yargı hakimi, 15 bin de personel alacağız. " şeklinde konuştu. Bizlere de sıklıkla sorulan sorulardan biri haline gelen memur alım kadroları ve pozisyonlara yönelik bir bilgilendirmeyi sizlere ulaştırıyoruz...

Hangi kadrolara yönelik personel alımı yapılacak?

Daha önce yapılan personel alımlarında infaz ve koruma memuru (ikm), ceza infaz kurumu kâtibi, sağlık memuru, teknisyen, şoför, aşçı, kaloriferci, zabıt kâtibi, mübaşir, teknisyen, İcra katibi, avukat, istatistikçi, hizmetli, psikolog ve sosyal çalışmacı gibi pozisyonlara memur personel alımları yapılmıştı. Bu alımda da bahsi geçen kadrolara yönelik alımların yapılacağı düşünülüyor. Muhtemel alımların Ocak ayından itibaren tekrar gündeme gelmesi ve ilanların yayımlanması bekleniyor. Süreci takip ederek sizlere ulaştırıyor olacağız.

Memur alım ilanları yayımlandığında bildirim alın.

isinolsa.com mobil uygulamalarımızı ücretsiz olarak indirerek, tüm memur alımlarından anlık olarak bildirim alıp haberdar olabilirsiniz.

iOS için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim