Kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan memur alım ilanları yayımlanmaya devam ederken, geçtiğimiz günlerde başvuruları yapılan 7 bin bekçi alımına yönelik itiraz dilekçeleri için süre tanımlanmıştı. Sınav sorularına yönelik olarak yapılan itirazlar hakkında bilgilendirme yapılarak, adayların itiraz dilekçelerini nereye ve nasıl yapacaklarına değinilmişti. Yayımlanan duyuruların ardından Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yeni bir duyuru yayımlandı. Duyuruda " 02/03/2018 tarih ve 30348 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinin Yazılı Sınav başlıklı 13 ve 14’üncü maddeleri kapsamında 20/10/2018 tarihinde Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı yapılmıştır. Yazılı Sınav Sonuçları 26/10/2018 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı www.meb.gov.tr ve Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden açıklanmıştır. Adaylar tarafından Polis Akademisi Başkanlığına gönderilen yazılı sınav sonuclarına ilişkin itiraz dilekçeleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeniden değerlendirilmiştir. " ifadelerine yer verildi...

İtiraz dilekçelerinin sonuçlarını öğrenmek

Yapmış oldukları itirazlara yönelik sonuçları öğrenmek isteyen adaylar, ilgili duyuru altında bulunan bağlantıdan erişim sağlayabilmektedir. İtiraz dilekçelerinin sonuçlarını öğrenmek isteyen bekçi adayları Polis Akademisi Başkanlığı tarafından aktarılan https://pasonuc.pa.edu.tr/ bağlantısı üzerinden sınava ilişkin itirazları ve sonuçlarını görüntüleyebilmektedirler.

Bekçi alımı yapılacak

İtiraz süreçleri de gerçekleştirilen 7 binlik bekçi alımının ardından, bir bekçi alım süreci daha gerçekleştirilecektir. Hem bu alımları takip etmek hem de başvuru yapacak adaylarla bilgi alışverişinde bulunmak amacıyla kurmuş olduğumuz PTT ilanları yardımlaşma grubumuza katılmanızı önermekteyiz. Böylelikle hem adaylarla fikir ve bilgi alışverişinde bulunabilir, hem de takıldığınız noktalarda yardım isteyebilirsiniz.

Grubumuza katılmak için TIKLAYINIZ

iOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Android için TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim