Çeşitli platformlarda yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya Düşük KPSS puanı ile memur personel alımı yapılıyor. Buna göre kamuya farklı kamu kurumları bünyelerindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı niteliklerde alım yapmaktadırlar. Buna göre bu haberimizde bulunan ilanlara başvur uyapacak adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Söz konusu olan ilanlara başvuru yapacak adayların öncelikle belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir.Adaylardan genel olarak ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak gibi nitelikler aranacaktır.

KPSS 60 PUAN İLE ALIM YAPAN KURUMLAR:

Türk Standartları Enstitüsü: TSE bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 6 farklı şehirde toplamda 15 kişilik boş kadro ile Koruma ve Güvenlik Görevlisi alınacak. Buna göre adayların en az Ön Lisans mezunu olmaları ve KPSS den KPSSp93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylardan özel olarak, Silahlı özel Güvenlik Sertifikasına sahip olmak niteliğide aranacak. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Abana Belediyesi: Belediye bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Lisans Mezunu mühendis alacak olup adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. Adaylar başvurularını en geç 31 Ekim 2018 tarihine kadar İlgilili belediye ye şahsen yapacaklardır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı: SYDV devamlı olarak farklı illerde bulunan vakıflarına personel alım ilanı yayımlamaktadır. Buna göre SYDV bünyesine, Muhasebeci, Büro görevlisi ve Sosyal yardım ve İnceleme görevlisi pozisyonlarında alım yapıyor. İlgili ilanlara ulaşmak için bağlantımızı kullanabilir ve alım yapacak olan Fakıfların ilanlarını incelyerek henüz başvuru süresi geçmemiş olanlara başvuru yapabilirsiniz. İlgili ilanlara ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Kamuya KPSS en az 60 puan ile yayımlannacak diğer ilanlara ulaşmak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek her daim yayımlanan ilanları bildirim olarak alabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.