İŞKUR üzerinden yayınlanan personel alımı ilanları için başvuru şartlarından en düşüüğü olan KPSS puanının 55 olduğu şartları sizler için derledik. İŞKUR kurumu üzerinden yayınlanan ilanda 57 saylı Devlet Memurları Kanunu'na tabi tutulan ve istihdam edilmek üzere çeşitli pozisyonlarda çalışabilecek kamu personeli alınacağı açıklandı. Bizlerde bu yayımlanan ilanlarda istenilen başvuru şartlarını sizler için derledik.

POZİSYONLAR için BAŞVURU KOŞULLARI

Çobanlar Belediye Başkanlığı tarafıdan yayımlanan personel alım ilanına göre 8 farklı kadro için memur alımı yapılacak. Söz konusu alımlar için açık olan pozsyonlar; Muhasebeci, Tekniker, Bilgisiyar İşletmeni, Tahsildar, İtfaiye, Zabıta, Mühendis ve Memur kadrolarına alımlar yapılacaktır. Sizlere açıklamış olduğumuz boş pozisyonlar için başvuru yapacak adayların ise her bir boş pozisyon için farklı başvuru şartlarıyla başvuru yapmaları gerekmektedir.

Başvurmak için adaylardan istenilen başvuru şartları şu şekilde; Türk vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlk ile ilişkisi bulunmaması, görevini yapmaya engel sağlık sorununun bulunmaması, bulunan 7 kadro için en 55, mühendis kadrosu için ise 60 KPSS puanı ve belli pozisyonlar için istenilen özel şartlar adaylardan talep edilmektedir.

Adaylar başvurularını Çobanlar Belediyesi'ne şahsen giderek yapacaklardır. Adayların ilana başvuruları yapmaları için 2 (iki) gün süre tanınmış olup başvurular 10 ile 11 Eylül tarihlerinde yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim