Boğazlıya Belediyesi geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilanına göre, bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için farklı pozisyon ve niteliklerde memur personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvurularına başlayamayan veya henüz başvuru yapmamış olan adaylar için başvurularda son günlere gelindi. Adaylar başvuru yapabilmeleri için Kamu Personeli Seçme SInavından en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Boğazlıya Belediyesi bünyesine toplamda 10 kişilik boş kadro ile memur personel alımı gerçekleştirecek. Buna göre Boğazlıya Belediyesi bünyesine, KPSS en az 50 puan ile, 5 memur, 1 Bilet Satış memuru, 1 teknisyen ve 1 Veteriner alımı gerçekleştirecek. KPSS En az 60 puan ile ise, 1 Zabıta Memuru ve KPSS en az 70 puan ile 1 Mühendis alımı gerçekleştirecek.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Belediye için başvurular 22 Haziran 2018 tarihine başlamıştı. Başvurularına bu tarihten itibaren devam eden veya başvuru işlemini tamamlamamış olan adaylar için artık başvurularda son günlere gelindi. Buna göre Adaylar en geç 06 Temmuz 2018 tarihine kadar başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte saat 17:00 a kadar Yozgat ili Boğazlıyan Belediyesi adresindeki Boğazlıyan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. 

HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Adayların bu pozisyonlar için başvuru yapabilmeleri için, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, T.C. vatandaşı olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almış olmak, Daha önce görev yaptığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve Kamu haklarından mahrum bulunmamak şartları aranacaktır.

Zabıta memuru pozisyonuna başvuru yapacak adaylar için ise özel olarak, 30 yaşından büyük olmamak, Erkek adaylar için en az 167 cm boyunda ve bayan adaylar için 160 cm boyunda olmak şartları aranacaktır.

İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim