Ülkemizde faaliyetlerini sürdüren Gelir İdaresi Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Jandarma Genel Komutanlığı, Sermaye Piyasası Kurulu ve Sahil Güvenlik Komutanlığı kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere personel alımı gerçekleştiriyor.

Buna göre 5 kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere toplam 5 bin 406 kişilik personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki hangi kurumlar kaç personel alımı yapıyor ve hangi pozisyonlar için alım gerçekleştirmektedir.

HANGİ KURUM KAÇ PERSONEL ALIYOR

Gelir İdaresi Başkanlığı

Gelir İdaresi Başkanlığı yazılı sınav ile 2 bin kişilik personel alımı gerçekleştirecek. Adaylar sınav başvurularını aktif olarak yapmaya devam ediyor. Adayların 28 Nisan 2017 tarihine kadar başvuru yapması gerekmektedir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sosyal Güvenlik Kurumu

Dün Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan edilen ve Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından hazırlanan personel alımı bildirisi kamuoyuna duyuruldu. SGK toplam 193 kişilik personel alıyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Jandarma Genel Komutanlığı

Jandarma Genel Komutanlığı resmi internet sitesinde yer almakta olan personel temin bölümü aracılığı ile 370 subay, 2 bin 650 astsubay alımı ilanı yayımladı.

Astsubay Alımı İçin Tıklayınız
Subay Alımı İçin Tıklayınız
Jandarma Özel Harekat ve Asayiş Alımı İçin Tıklayınız

Sermaye Piyasası Kurulu


Sermaye Piyasası Kurulu tarafından hazırlanan ilanın kamuoyuna duyurulması ile farklı pozisyonlar için toplam 308 kişilik personel alımı yapılacağı öğrenildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Sahil Güvenlik Komutanlığı

Sahil Güvenlik Komutanlığı beklenen ilanı yayımladı ve toplam 155 kişilik astsubay ile subay alımı yapıyor.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ