Yurt geneli görev ve faaliyetlerini sürdürmekte olan kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere memur ve personel alımlarını gerçekleştirmektedir. Buna göre ilanlar kamu kurumları tarafından hazırlanmakta olup Türkiye İş Kurumu ya da Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanmaktadır.

Buna göre geçtiğimiz haftalarda 5 farklı kamu kurumunun yayımladığı 242 daimi memur ve personel alımı başvuruları bitiyor. Adayların 2 Şubat 2018 tarihi mesai saatleri bitimine kadar kesin kayıtlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Buna göre 5 kamu kurumu 242 daimi memur ve personel alımı yapıyor. Peki kurumlar ile alımlar nelerdir?

KURUMLARA GÖRE DAĞILIM NEDİR?

5 farklı kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 242 kişilik daimi memur ve personel alımı yapıyor. Peki kurumlara göre dağılım nedir? Buna göre Yargıtay Başkanlığı 110 memur, Göç İdaresi Başkanlığı 20 memur, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 30 memur, İnönü Üniversitesi 50 memur, Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol. Tesisleri İşletmesi 42 memur alımı gerçekleştirmektedir. Adayların müracaatlarını 2 Şubat'a kadar yapması gerekiyor.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

5 farklı kamu kurumu toplam 242 memur alımı yapıyor ve müracaatlar 2 Şubat 2018 tarihine kadar sona erecektir. Peki nasıl başvuru yapılır? Tüm detayları öğrenmek ve pozisyonları görüntülemek için lütfen haberleri inceleyiniz. Aşağı bölüme sizin için tüm haberlerin linklerini paylaşıyoruz.

Yargıtay Başkanlığı 110 memur 
Göç İdaresi Başkanlığı 20 memur,
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 30 memur,
İnönü Üniversitesi 50 memur, 
Milli Savunma Bakanlığı Akaryakıt İkmal ve Nato Pol. Tesisleri İşletmesi 42 memur 
alımı