Ülkemizin farklı bölgelerinde faaliyetlerine devam etmekte olan kamu kurumları kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere aralıklarla memur ve personel alımı gerçekleştirmekte olup ilgili ilanlar kurumlar tarafından hazırlanıp kamuoyununa Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile duyurulmaktadır.

İşin Olsa ekibimize gelen yoğun rağbetten dolayı sizler için kamuoyuna duyurulmuş olan 5 farklı ilanı birleştirdik. Buna göre 5 farklı kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 135 daimi memur ve personel alımı yapılıyor. Peki hangi kurumlar alım yapıyor ve hangi kurumlar kaç kişilik memur alımı yapıyor?

HANGİ KURUMLAR KAÇ KİŞİ ALIM YAPIYOR?

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile yayımlanan 5 farklı ilana göre 135 kişilik daimi memur ve personel alımı yapıldığı görülmektedir. Peki hangi kurumlar kaç kişilik alım yapıyor? Küçük Ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme Ve Destekleme İdaresi Başkanlığı 2 Sözleşmeli Personel Alacak, Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı 9 Sözleşmeli Bilişim Personeli Alacak, Milli Eğitim Bakanlığı 16 Sözleşmeli Personel Alacak,  Kocaeli Üniversitesi 107 Sözleşmeli Personel Alacak, Ankara Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü 1 Bale Sanatçısı (Kordöbale) Alımı yapacak olup toplam 135 kişilik daimi memur alımı gerçekleştirecektir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Yukarıda verilmiş olan 5 farklı kamu kurumu kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere 135 daimi memur ve personel alımı gerçekleştirmektedir. Peki nasıl başvuru yapılır? Buna göre yukarıda yer almakta olan arama bölümüne ilanları aratarak bulabilirsiniz. Yine https://goo.gl/Z4ZAAz linkini de tarayıcılarınızın adres çubuğuna yapıştırarak ilanları görebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim