Farklı kamu kurumları bünyelerindeki memur personel eksikliğini gidermek için alım gerçekleştiriyorlar. Duyuruları geçtiğimiz günlerde yapılmış olup başvurularda artık son güne gelindi. Buna göre adaylar için ilgili haberleri bir kez daha sizlere aktarıyoruz ve başvurularını başvuru şartlarına göre yapabilirsiniz.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPIYOR?

Yayımlanan ilanlar doğrultusunda kamuya toplamda 191 kişilik kadro ile memur personel alınacak. Buna göre, Kocaeli Üniversitesi 90, İstanbul Bağcılar Belediyesi 40, Göç İdaresi Genel Müdürlüğü 45, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 1 Sözleşmeli Personel, Çekmeköy Belediyesi ise 15 kişilik boş kadro ile toplamda 191 kişilik 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranacak. Buna göre Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı da aranacak olup sizlere aşağıda ilgili ilanlar hakkında detayları aktarıyor olacağız.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

İlgili ilanlar için başvurular geçtiğimiz günlerde ilan edilmiş olup artık sona ermektedir .Buna göre adaylar başvurularını en geç 07 Aralık 2018 tarihine kadar yapmak zorunda olup,aşağıda sizlere detayları aktarıyoruz.

Kocaeli üniversitesi: Üniversite Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımladığı ilana göre farklı pozisyonlarda toplamda 90 kişilik boşluk ile alım yapacağını belirtti. Buna göre alımlar en az İlköğretim mezunu olan adaylar için geçerli olup, alım kadrolarında, Sürekli İşçi, Engelli işçi ve Eski hükümlü işçi statüleri bulunuyor. 90 kişilik alım kadrosu ise, Güvenlik Görevlisi, Bilgisayar Programcısı, Temizlik Görevlisi, Büro Memuru gibi pozisyonlarda alım yapılacak.Detaylar için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Bağcılar Belediyesi: Bağcılar Belediyesi bünyesindeki eksikliği gidermek için Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartı ile 40 Zabıta memuru alacak. Bu bağlamda Lise mezunu 20, Ön Lisans mezunu 10 ve Lisans Mezunu 1 zabıta memuru alınacak. Adaylardan özel olarak, Erkeklerde 167 cm boyundan ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranacak. İİkgili ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Göç İdaresi Genel Müdürlüğü: Göç İdaresi 45 kişilik boş kadro için alım ilanını geçtiğimiz günlerde ilan etmişti. Buna göre 45 Uzman yardımcısı alınacak ve başvurularda son güne gelindi. Adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP6, KPSSP7, KPSSP16, KPSSP21, KPSSP26, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP41 puan türlerinden herhangi birinden 80 ve üzeri puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü: İlgili kurum bünyesine KPSS şartı olmadan 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda pilot alımı yapacak. Bunun dışında adaylardan bazı özel şartlarda aranıyor. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Çekmeköy Belediyesi: Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu zabıta memuru alımı yapacak olan çekme köy belediyes başvuruları için son güne gelindi. Buna göre adaylardan, Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacak. Detaylı bilgi almak isteyen adaylar Buraya tıklayarak detaylı bilgi alabilirler.