Ülkemizin dört bir yanında faaliyetlerine devam etmekte olan belediyeler alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. Alım ilanları belediyeler tarafından hazırlanmakta ve Devlet Personel Başkanlığı ile İŞKUR aracılığı ile kamuoyuna duyurulmaktadır. Yayımlanan ilanlara bakıldığında 5 belediyenin memur personel alımı yaptığı görülmektedir.

Buna göre 5 farklı belediye toplam 10 memur personel alımı gerçekleştirmektedir. Alımlar daimi ve geçici statülerde yapılmaktadır. Peki hangi belediyeler alım yapacak.

HANGİ BELEDİYELER ALIM YAPACAK

5 farklı belediye memur personel alımı yapacak. Peki hangi belediyeler memur personel alımı gerçekleştirecek.

BEYPAZARI BELEDİYE BAŞKANLIĞI - 2 Daimi Personel
HORASAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI - 2 Daimi Personel
BAYDARLI BELEDİYE BAŞKANLIĞI - 3 Daimi Personel
TİREBOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI - 1 Daimi Personel
BOZTEPE BELEDİYE BAŞKANLIĞI - 2 Geçici Personel

Yukarı da hangi belediyelerin memur personel alımı yapacağı belirtilmiş olup yine kaç personel alınacağı ve daimi / geçici statüleri de belirtilmiştir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR

Peki adaylar alım ilanına nasıl müracaat edebilir. Alım ilanına müracaatlar belirtilmiş olan tarihler arasında ilanın yayımlandığı il İŞKUR şube ve müracaat merkezleri ile adayların başvuru yapması gerekmekte olup yine adaylar internet üzerinden de başvurularını aşağıda ki link aracılığı ile gerçekleştirebilir.

https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Yukarıda belirtilmiş olan linke girecek olan adaylar belediye başkanlığı yazısı ile alım ilanlarını aratarak toplam 10 kişilik alım ilanına internetten başvuru yapabilir.
Editör: TE Bilisim