Ülkemizdeki farklı kamu kurumları bünyelerindeki memur personel eksikliğini gidermek için alın ilanı yayımladılar. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre 4 kamu kurumu bünyelerine alımını yapacağı 517 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacaklar. İlanların duyurusu geçtiğimiz günlerde yayımlanmıştı ancak adaylar başvurularına 03 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve belirtilen son başvuru tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Söz konusu olan 4 kamu kurumu bünyesine, Zabıta memuru ve Memur Personel alımı yapacaklar. Toplamda 517 kişilik boş kadro ile, Çekmeköy Belediyesi 15 , Tapu ve Kdastro Genel Müdürlüğü 1, İstanbul Bağcılar Belediyesi 40 ve İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü toplamda 461 kişilik kadrosu ile memur personel alacak olup, toplamda 517 personel alınacak ve adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. 

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

İlgili ilanlar ile adaylardan hem genel hemde özel nitelikler aranacak. Buna göre, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacak.

ALIM KADROLARI NELERDİR

Toplamda 517 kişilik boş kadro ile, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu alım yapılacak ve, İstanbul Bağcılar Belediyesi 40 kişilik kadro ile, Lisans mezunu 13 Zabıta Memuru, Lise Mezunu 20 Zabıta Memuru ve Ön Lisans Mezunu 10 zabıta memuru alımı gerçekleştirecek. Çekme Köy Belediyesi, Lise 5, Ön Lisans 5 ve Lisans 5 olmak üzere toplamda 15 Zabıta Memuru alacak.

Tapu ve Kadatso Genel Müdürlüğü 1 kişilik kadro ile Sözleşmeli Pilot alacak.  İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü 461 kişilik boş kadro ile alım gerçekleştirecek. Buna göre İSKİ Mühendis, Şehir Plancısı, Kütüpahaneci, Mimar, İstatikçi, Kimyager, Peyzaj Mimarı, Grafiker, Restoratör, Psikolog, Biyolog, Hemşire, Tercüman, Bilgisayar İşletmeni, Tekniker ve Teknisyen pozisyonlarına 461 memur personel alımı yapacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar için başvurular 03 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlayacak olup, İSKİ için en geç 10 Aralık 2018, Bağvılar Belediyesi için 07 Aralık 2018, Çekmeköy Belediyesi için en geç 07 Aralık 2018 ve Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne en geç 07 Aralıık 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. İlgili ilanlar hakkında detaylı bilgi almak için ve ilanların başvuru kılavuzlarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Eğer bunlar gibi ilanlar yayımlandığında anında telefonunuza bildirim almak için İşin Olsa Mobil Uygulamasını telefonunuza indiererek yayımlanan ilanlar hakkında anında bildirim alabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

517 Memur Personel Alım İlanları:

İSKİ 461 Memur Personel Alımı

İstanbul Bağcılar Belediyesi 40 Zabıta Memuru Alımı

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 1 Kamu Personeli Alımı

Çekmeköy Belediyesi 15 Zabıta Memuru Alımı

Editör: TE Bilisim