Ülkemiz de faaliyetlerine devam eden kamu kurumları açık pozisyonları için ilanlar yayımlamakta ve ilanlarını Devlet Personel Başkanlığı ya da İŞKUR üzerinden duyurmaktadır. Yeni yayımlanan ilanlara bakıldığında 3 kamu kurumunun toplam 4 kişilik daimi kamu personeli alımı ilanı yayımladığı görülmektedir.

İlanlar kamu kurumları tarafından hazırlanmış olup başvuruların başlaması için İŞKUR üzerinden duyurulmuştur. Buna göre 4 kişilik kamu personeli alımı yapılacak. Başvurular başladı. Peki hangi kurumlar için alım yapılacak ve hangi pozisyonlara alımlar gerçekleştirilecektir.

ALIM YAPAN KURUMLAR

GEÇİT BELEDİYE BAŞKANLIĞI

RİZE BELEDİYE BAŞKANLIĞI

ÖREN BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Yukarıda belirtilmiş olan kamu kurumları kamu personeli ilanı yayımlamıştır. Peki hangi pozisyonlara alım yapılıyor

ALIM YAPILAN POZİSYONLAR

Yukarıda ki kurumlara göre aşağıda ki sıra ile kamu personeli ilanları yayımlanmıştır.

Çocuk Bakıcısı/Çocuk Bakım Elemanı

Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü

Bahçıvan(Peyzaj Bahçıvanı) - 2 Personel

Yukarıda belirtilmiş olan pozisyonlar için ilgili kamu kurumları personel alımı gerçekleştirecektir. Peki nasıl başvuru yapılır.

BAŞVURULAR

Yukarıda belirtilen kurumlar için, yukarıda ki pozisyonlara kamu personeli alımı yapılacaktır. Peki nasıl başvuru yapılır. Buna göre adayların illerinde ki İŞKUR şube ve müracaat merkezlerinden ya da İŞKUR'un resmi internet sitesinden gerekli müracaatlarını gerçekleştirmesi gerekmektedir. Aranan şartlar hakkında adaylar İŞKUR'dan bilgi edinebilir.

TÜM İLANLAR İÇİN TIKLAYINIZ