Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara göre 3 Devlet Kurumu bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde alım yapacaklarını duyurmuşlardı. Yapılan duyurular doğrultusunda başvurularına geçtiğimiz haftalarda başlayan adaylar için artık son güne gelindi. Buna göre İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde sizlere başvuru şartları ve başvuru bilgileri hakkında detaylı bilgi sunacağız.

HANGİ KURUMLAR HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPIYOR?

Bahsini geçirdiğimiz 3 devlet kurumu memur personel alımı yapıyor. Buna göre, Yargıtay bünyesine, 38 kişilik boş kadro ile, Lise mezunu 33 Destek Personeli ( Hizmetli ), lise mezunu 3 Sözleşmeli Teknisyen (Sıhhi Tesisat), Lisans Mezunu 1 Sözleşmeli Mühendis (İnşaat) ve Lisans mezunu 1 Sözleşmeli Mütercim - Tercüman olmak üzere toplamda 38 kişi alacak.

Bilgi Teknolojileri ve İletişi mKurumu 74 kişilik boşluk ile, Sosyal Bilimler alanında 10, Hukuk alanında 12 ve Mühendislik alanında 25 kişilik boş kadro ile Bilişim Uzman yardımcısı alacak. Bir diğer kuruma göre ise, Şırnak Belediyesi 10 kişilik boş kadro ile, 2 Kişi Ön Lisans mezunu ve 8 Kişi Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapacak.

BAŞVURULAR:

ilgili kurumlar için adaylar başvurularına geçtiğimi haftlarda başladılar ve artık başvurularda son güne gelindi. henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemni bitirmemiş olan adaylar için son başvru gğnğ Bugün ( 23 Kasım 2018 ) olarak belirtilmiştir. Adaylar başvurularını ilgili kurumların İnternet sayfaları üzerüinden veya Direk olarak kurumlara şahsen başvuru yapabilecekler.

3 KURUM ALIMI:

Yargıtay Başkanlığı: Yargıtay 38 kamu personeli alacak ve adaylardan 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans mezunları için KPSS3 uan türünden en az 65 ve Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacak. Başvuru kılavuzunu ve İlanın tam metnini incelemek için Buraya Tıklayınız.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu: BTK bünyesine toplamda 74 Uzman Yardımısı alacak ve adayların başvuru yapabilmeleri için 2017 veya 2018 yıllarına ait KPSS den Sosyal Bilimler alalnında kadrolar için KPSSp3 veya KPSSP48 puan türünden, Hukuk alanında kadro için KPSSP3 veya KPSSP4 puan türünden ve Mühendislik alanlı için KPSSP3 veya KPSSP2 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Şırnak Belediyesi: Belediye  Lisans ve Ön Lisans mezunu olan Zabıta memuru alacak ve adayların bu yönde ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için Kamu Personli Seçme Sınavından en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylar için Buraya Tıklayınız.

Türkiye geneli diğer kamu kurumlarının ilanlarına ulaşmak için ve yayımlanacak ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa facebook gurubuna katılabilir veya Mobil Uygulamasını indirebilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.