Ülkemizde faaliyet göstermekte olan firmalar kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı gerçekleştirmektedir. Firmaların personel alımı ilanları resmi internet sitesi, İŞKUR ve interaktif iş ilanları siteleri aracılığı ile yayımlanmaktadır.

İŞKUR ve interaktif iş ilanları sitelerinde en çok rağbet gören kadrolardan bir tanesi olan güvenlik görevlisi pozisyonuna bakıldığında Türkiye geneli en az lise mezunu toplam 3 bin 637 kişilik silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi alımı yapılmaktadır. Peki alım yapan firmalar hangileridir şartlar ve detaylar nedir.

ARANAN ŞARTLAR

Güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak
En az lise mezunu olmak
Sicili temiz olmak (tercihen)
Boy kilo orantılı olmak (tercihen)
Görevini yapmaya engeli bulunmuyor olmak
Vardiyalı çalışma sistemine uygun olmak

Yukarıda güvenlik görevlisi kadrosu için aranan şartların bazıları verilmiştir. Peki alım yapan firmaların bazıları hangileridir?

ALIM YAPAN FİRMALAR

ECZACIBAŞI HOLDİNG
DESMER GÜVENLİK HİZMETLERİ
İNTERMAK A.Ş.
ÖZDİLEK
BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ
KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
YILPORT HOLDİNG
DENK TURİZM İNŞAAT YATIRIM İŞLETME

Yukarıda güvenlik görevlisi alımı yapan firmaların sadece bir bölümü verilmiştir. Peki adaylar başvurularını nasıl yapabilir.

BAŞVURULAR

En az lise mezunu silahlı ve silahsız olmak üzere 3 bin 637 kişilik güvenlik görevlisi alımı ilanına müracaat etmek isteyen adayların aşağıdaki linki takip etmesi ve müracaatlarını oradan gerçekleştirmesi gerekmektedir.

https://goo.gl/iP5igu
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=3048

Editör: TE Bilisim