İŞKUR İLANLARINA BAŞVURULAR ALINIYOR -TOPLAMDA 2700 KİŞİ

İŞKUR aracılığıyla yayımlanan memur personel alımlarında; şoför, güvenlik görevlisi ve büro memur pozisyonlarına alımlar yapılmaktadır. Yürütülen büro memuru alımları için adayların taşıması gereken şartlara ve diğer detaylara ilgili haberlerimiz aracılığıyla erişim sağlayabilirsiniz. Şuanda bu yayımlanmış ilanlarla alakalı genel bilgilendirmelere değineceğiz, diğer teknik detaylar zaten ilan bağlantısında bulunmaktadır.

597 ŞOFÖR ALIMI

Farklı şoförlük kadrolarına alımlar yapılmaktadır. Ehliyet sahibi ve deneyimli kişiler olması istenmektedir. Yolcu, yük taşıma gibi farkşı şoförlük kadrolarına alımlar söz konusu olduğundan; psikoteknik ve SRC gibi belgelere ihtiyaç duyulabilmektedir. İlanla alakalı bilgilendirmelere ve başvuru şekillerine aşağıdaki bağlantıyı kullanarak ulaşınız.

İlan için tıklayınız.

1030 BÜRO MEMURU ALIMI

İlgi gören kadrolardan olan büro memuru pozisyonuna Türkiye geneli alımlar yapılmaktadır. Bu pozisyona başvuracak adayların bilgisayar ve MS-Office programlarını kullanabiliyor olmaları istenmektedir. Yürütülen bu alım süreçler için adayların tüm detaylara erişimi aşağıdaki bağlantıyla mümkün olmaktadır.

İlana ulaşmak için tıklayın.

1075 GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI

Silahlı ya da silahsız özel güvenlik alımları yapılmaktadır. En az lise mezunu olma şartının bulunduğu bu ilanlarda, adayların başvuru süreçleri başlamış durumdadır. Toplamda 1075 kişi alınacak olup, farklı şehirlerde; farklı işletmelerde istihdam söz konusu olduğundan, adaylarda aranan niteliklere bağlantı üzerinden göz atmanız önerilmektedir.

İlana gitmek için tıklayın.

TÜM PERSONEL VE MEMUR ALIM İLANLARINI ANINDA ÖĞRENMEK VE BAŞVURU YAPMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMALARIMIZI İNDİRİNİZ.

İOS> TIKLAYINIZ

ANDROİD> TIKLAYINIZ

Editör: TE Bilisim