İçişleri Bakanlığı il ve ilçelerde görevlendirilmek üzere 25 bin memur personel alımı yapılacak.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu müjdeyi verdi. Bakan Soylu geçtiğimiz günlerde Diyarbakır ilinde bazı programlara katıldı. Burada güvenlik korucusu ile uzman erbaş alımı bekleyen adayları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı. Buna göre 25 bin personel alımı yapılacak. 2019 yılı içerisinde gerçekleşecek olan bu alımların Jandarma Genel Komutanlığı bünyesinde istihdam edilecek.

BEKÇİ, UZMAN ERBAŞ, KORUCU ALIMI;

Geçtiğimiz günlerde 2019/1 çarşı ve Mahalle Bekçisi alımları için kontenjanlar açıklandı. Adaylar İzmir, İstanbul, Ankara ve bir çok ilde ayrılan kontenjanlarda bekçi alımlarına başvuru yapabilecekler. Adayların bu alımlarda en az lise mezunu olmaları ve en az 18 yaşını tamamlamış olmaları istenilecek. Diğer yandan ilçe jandarma komutanları, kaymakamlıkların açıkladığı güvenlik korucusu alılmalar için yeni ilanlar bekleniyor. Bu alımlar için 2019 yılı içerisinde 4 bin civarında personel alımı yapılmasını beklemekteyiz. Güvenlik korucu alımlarında başvuru şartları ise şu şekilde olması beklenmektedir.

KORUCU BAŞVURU ŞARTLARI (YAŞ VE EĞİTİM)

Adayların eğitim düzeyinde en az ilkokul mezunu olmaları, kamu haklarından mahrum olmamaları, yaş şartında ise en az 40 yaşından büyük olmamak, askerliğini tamamlamış olmaları istenilmektedir. Diğer başvuru şartlarını ilan detayları açıklandığında duyuracağız.

Gelişmeleri olduğunda işin olsa sitemiz üzerinden adaylara duyurmaya devam edeceğiz. Bunun için sosyal medya sitelerimiz üzerinden gelişmeleri takip edebilirisiniz.

Instagram Hesabı

Facebook Grubu 

Android Uygulama 

İOS Uygulama 

İŞİN OLSA