Başbakan Binali Yıldırım katıldığı toplantı ve organizasyonlarda yaptığı konuşmalarında gündeme ilişkin maddeleri değerlendirirken aynı zamanda gençlere müjdeli haberler vermeye devam ediyor. Buna göre pek çok platformda Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerine yapılan yatırımlar hakkında bilgiler veren Başbakan Binali Yıldırım on binlerce kişinin istihdam bulacağını belirtmektedir. Yeni yapılan açıklama ile çağrı merkezi pozisyonunda istihdam etmek üzere toplam 25 bin personel alımının yapılacağı duyuruldu.

Güzel İş Olanakları

Başbakan Binali Yıldırım 25 bin çağrı merkezi personeli alımı hakkında müjdeli haber verirken yapılan yatırımalr hakkında da önemli konulara değindi. Buna göre pek çok bölgede yapılan üretim tesislerinin hızla devam ettiğini açıklayan Başbakan buralarda on binlerce kişinin çalışacağını söyledi. Söz konusu bölgelerde bulunan terör örgütü üyelerinin temizlenmesi ile çalışmaların çok daha hızlı yapılması beklenmektedir.

Çağrı Merkezi personel alım ilanı konusunda henüz yayınlanan bir tarih yok. Ancak ilerleyen atama dönemlerinde söz konusu pozisyon için on binlerce aday alımının yapılması beklenmektedir. Bilindiği gibi şirket telefonlarının da kısa sürede açılması hakkında şartların getirilmesi ile çağrı merkezi bölümlerinin bitiren adaylar kolay yoldan iş bulmaya başladı. Atamaların daha da artması ile bu mesleğin ilerleyen yıllarda önü açık gibi görünmektedir. Atama konusunda tarih verilirse sizinle paylaşacağız.
Editör: TE Bilisim