2180 şoför alım ilanı başvuruları İŞKUR üzerinden

İŞKUR aracılığıyla kamu ve özel sektör işletmelerine şoför alımları yapılmaktadır. Bu şoför alımlarında, yolcu taşıma, yük taşıma gibi farklı şoför ihtiyaçlarına yönelik ilanlar söz konusudur. İlanlar Türkiye geneli olup, işletmeye ve pozisyona göre farklılık gösterebilen şartlar ya da nitelikler adaylarda aranacağından, ilgili ilan bağlantıları üzerinden adayların başvurularını inceleyerek yapmalarını önermekteyiz. İŞKUR üzerinden yapılacak tüm şoför memur personel alımı için bu kural geçerli olduğu gibi, diğer memurluık kadroları için de geçerlidir. Yapılacak başvurularda detayların dikkatlice okunması, üye profillerindeki bilgilerin güncelliğinden veya eksiksiz olduğundan emin olunması gerekmektedir. Aksi halde adaylar mağduriyet yaşayabileceklerdir.

İŞKUR ilanları yayımlandı, şoför alım ilanı başvuruları

İlanlara başvurular iskur.gov.tr adresi üzerinden online veya şahsen İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerine giderek yapılabilir. Bu başvuru sürecinde, ilgili danışman memurlar aracılığıyla ilana başvuru yapabilmek için mutlaka ilan numarasını not etmenizi ve görevli personele iletmenizi önermekteyiz. Mağduriyetlerin önüne geçilmesi amacıyla bu noktada önem arz eden detaylardandır. Bahsi geçen tüm ilanlar İŞKUR üzerinden online olarak başvuruları alınmaya başlamış, yayında olan ilanlardır.

İlanlara ulaşmak ve detayları görüntülemek

Adaylar iskur.gov.tr adresini ziyaret edip açık iş ilanları bölümünden Şoför şeklinde bir arama yaparak, tüm ilanlara erişebilir, detayları görüntüleyebilirler. Üye girişi yaptıktan sonra rahatlıkla başvurularını gerçekleştirebilirler. Üye profili bulunmayan adaylar online olarak oluşturabilecekleri gibi il ve ilçe müdürlüklerine başvurarak da üye olabilirler.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim