Kamu kurumlarına yüzlerce memur alımı yapılacak.

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ilan edilen duyurularda uzman yardımcısı, meslek personeli, B grubu personeller ve teknik hizmetler sınıfı kadroları ile güvenlik sınıfı kadrolarına yüzlerce alım yapılacak. Bakanlıkların merkez ve taşra teşkilatlarında görev alacak olan personellerin başvuru yapabilmesi için istenilen başvuru şartlarına göre en az 18 yaşını doldurmuş olmak, 19 yaşından gün almış olmak, eğitim şartlarında en az ilanda istenilen eğitim ve KPSS şartına sahip olmak gerekmektedir. Yapılacak alımlar bir bir açıklanırken adaylar son başvuru tarihleri aynı anda görmek istemekte. İşte kurumlara yapılacak memur alımlarının son başvuru tarihleri;

20 KAMU KURUMA MEMUR ALIMLARI SON BAŞVURU TARİHİ;

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Ulaştırma ve Haberleşme Uzman Yardımcısı sözlü Giriş Sınavı başvuruları için 28.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığından Merkez Teşkilatı Birimlerine İşçi Alımı için 11.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Türk Patent ve Marka Kurumundan Sınai Mülkiyet Uzman Yard. Kadrolarına Giriş Sınavı başvuruları 10.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığından TİKA Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı 31.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
TBTK BİLGEM Personel Alımlarına 15.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Rize Kaçkar İtfaiye Mezbahane ve Katı Atık Birliğinden İlk Defa Atanmak Üzere İtfaiye Eri Alım İlanı 21.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Radyo ve Televizyon Üst Kurulundan Üst Kurul Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı başvuruları için 18.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Şırnak Uludere Belediyesinden İlk Defa Atanmak Üzere Zabıta Memuru Alımına 22.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Sayıştay Denetçi Yardımcısı alım ilanına 15.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Dışişleri Bakanlığından Aday Meslek Memurluğu Giriş Sınavı başvuruları için 22.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Sayıştay Başkanlığından Denetçi Yardımcısı Adayı Alımı 15.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığından Sanayi ve Teknoloji Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı başvuruları için 09.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli ilanı 07.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığından Açıktan Devlet Memuru Alım İlanı 13.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Mersin Bozyazı Belediyesinden İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı 08.01 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Açıkalanan ilanlardan bir çoğuna başvuular Ocak ayında tamamlanacak. Diğer ilanlara ise Mart ve Nisan ayında belirtilen tarihe kadar başvuru yapılması gerekli olacak. işte Şubat ve Mart ayında başvuruları tamamlanacak ilanlar.

SON BAŞVURU TARİHİ ŞUBAT OLAN MEMUR ALIMLARI;

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı başvuruları için Duyurusuna 01.02 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Orman Genel Müdürlüğü Orman Muhafaza Memuru alım ilanı 08.02 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı Denetçi Yardımcısı 01.02 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığından Savunma Sanayii Uzman YArdımcılığı Giriş Sınavı başvuruları için 15.02 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.
Savunma Sanayi Başkanlığı Sözleşmeli Personel alım ilanına 15.03 tarihine kadar başvuru yapılabilecek.

Alımlarda şahsen yada iadeli taahütlü bavuruların mesai saatleri saatleri içerisinde tamamlanamsı gerekiyor. İnternet ortamında yapılacak başvurular için başvuru saatlerinde değişiklik bulunabilir. Bunun için ilan detaylarını inceleyebilirsiniz. İşin olsa sitesi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Diğer personel alımlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA