2 kamu kuruma sağlık personeli alımı yapılacak!

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile devlet kurumlarına sağlık alanlarında yapılacak olan personellere başvurular başlıyor. Kamu kurumu üniversitelerden Gaziantep Üniversitesi yeni açıkladığı sağlık teknikeri ile hemşire alımlarında toplamda 54 kişi istihdam yapılacağını açıkladı. Diğer bir ilan ise İstanbul ilinde İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa'dan geldi. Buna göre liselerden ve lisans bölümlerden mezun olan adayların başvuru yapabileceği alımlarda başvuru şartları şu şekilde;

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ 54 SAĞLIK PERSONELİ ALIMI;

657 sayılı devlet memurları kanunun 4/B maddesi uyarında 50 kişi hemşire 4 kişi ise sağlık teknikeri kadrosunda istihdam edilecek. Adayların hemşire kadrolarında sağlık meslek liselerin hemşire bölümlerinden mezun olmaları şartında 20 kişi, hemşirelik veya sağlık memurluğu lisans bölümlerinden mezun 25 hemşire, radyoterapi bölümünden mezun 3 sağlık teknikeri alınacak. 2018 KPSS sınavına girmiş olan adayların ilan tarihinden 15 gün içerisinde başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Başvurularda gaziantep.edu.tr adresinden temin edilecek olan başvuru formu, 2018 KPSS sonuç belgesi e-devlet üzerinden alınacak mezuniyet belgesi, kimlik fotokopisi, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırma formu tek sayfada olacak şekilde üniversitenin sayfasından temin edilecek.

İlan detaylarına erişmek için tıklayın

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ 129 PERSONEL ALIMI;

İstanbul Üniversitesi 4/B sözleşmeli personel alım ilanına göre 29 lisans hemşire bölümü mezunu olan KPSS'den en az 55 ve üzeri puan almış, sağlık meslek liselerinde hemşirelik bölümlerinden mezun olmuş olan 100 hemşire alımı yapılacak. Diğer kadrolarda ise sosyal çalışmacı, çocuk gelişimci kadrolarında alımlar yapılacak.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğüne bağlı Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezinin birimlerinde görevlendirilecek olan hemşire kadrolarındaki alımlarda 2018 KPSS B türü puanlara göre sadece bir kadroda başvuru yapılabilecek. Üniversitenin Personel Dairesi Başkanlığına şahsen başvuru yapılabilecek.

Detaylar için tıklayın

Yayımlanacak personel alım ilanlarından anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim