Kamu kurumlarına hemşire alımları yapılacak.

Eğitim düzeyinde lise, önlisans ve lisans sağlık bölümlerinden mezun olan adaylara yönelik olarak Hemşire, sağlık teknikeri kadrolarındaki personel eksikliğinin giderilmesi için çok sayıda ilanlar açıklandı. Yeni açıklanan iki ilanda 2 Üniversite'ye Hemşire kadrosunda alımlar yapılacak ve alımlar 24 Aralık tarihi itibari ile başvuru yapılabilecek.

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE ALIMI YAPACAK;

Sağlık meslek liselerinden hemşire bölümü mezun olan adaylar 13 kişilik hemşire unvanındaki alımlara başvuru yapabilecekler. Fakültelerden ve Yüksekokullarından Hemşire bölümlerinden mezun olan adaylar ise 60 kişilik kadroya başvuru yapabilirler. Ayrıca sağlık teknikeri laborant, sosyal çalışmacı alanlarında da personel alımı yapılacak.

Lise mezunu olarak başvuru yapacak olan adaylar P94 puanı, Lisans mezunu olarak başvuru yapacak olan adayların P3 puanı esas alınacak. Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak, görevini nöbet usulune göre yapılacağından engel bir durumun olmaması, kamu haklarından mahrum olmamak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, sağlık şartlarında 657 sayılı DMK'nın 53. maddesindeki şartları taşımak, güvenlik ve arşiv araştırmasının olumlu olarak sonuçlanması, TCK 53. maddede süreler geçse bile belirtilen suçlardan mahkûm olmamak başvuru şartları aranacak. Başvurular ilan tarihinden itibaren 15 gün içersinde şahsen olarak yapılabilecek.

MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ HEMŞİRE ALIMI;

Diğer hemşire alımlarından bir tanesi de Hatay Mustafa Kemal Ünviersitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesine yapılacak. adaylar 657 4/B maddesi uyarınca istihdam edilecekler. sağlık meslek yüksek okullarından 4 yıllık hemşire lisans mezunu olmak gerekli olacak. sağlık teknikeri alanlarında da başvuru yapılabilcek. Hemşire kadrosundaki alımlarda 55 kişi istihdam edilecek. Başvuurlar 23 Aralık tarihinden itibaren 15 gün süre içrisinde Üniversitesinin Personel Dairesi Başkanlığına şahsen yapılabilecek. ilan detayları için tıklayın

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim