Ülkemizin dört bir yanında bulunmakta olan belediye başkanlıkları açık olan pozisyonlar için belediye çalışanı alımlar gerçekleştirmektedir. İlgili ilanlar belediyeler tarafından hazırlanmakta ve kamuoyuna Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile duyurular gerçekleştirmektedir.

Türkiye İş Kurumu İŞKUR aracılığı ile yeni yapılan ilanlara bakıldığında 2 belediye başkanlığının 15 daimi kamu personeli alımı yapılacağı görülmektedir. Peki hangi belediyeler alım yapacak ve pozisyonlar nedir? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizler için açıklıyoruz.

BELEDİYELER ve POZİSYONLAR NEDİR?

İŞKUR aracılığı ile hangi belediyeler ilan yayımladı. Buna göre Büyükkabaca Belediye Başkanlığı beden işçisi 9 personel ve Üsküp Belediye Başkanlığı inşaat ustası 6 personel alımı yapacak olup toplam 15 kişilik daimi belediye çalışanı alımı yapılacaktır. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir ve her hangi bir özel şart aranıyor mu?

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Büyükkabaca Belediye Başkanlığı beden işçisi 9 personel ve Üsküp Belediye Başkanlığı 6 personel alımı yapacak. Peki aranacak özel şart var mı? Buna göre Büyükkabaca Beledeyesinin ilanı başvurabilmek için adayların MEB onaylı Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elle Taşıma Belgesi, MEB onaylı Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Çöp ve Atık Maddeler İle İlgili İşler Belgesi, MEB onaylı Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Karayolu Yapım, Bakım Onarım İşleri Belgesi, MEB onaylı Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Beton ve Betonarme İşleri Belgelerine sahip olması gerekmektedir. Üsküp Belediyesinin ilanında ise adayların Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü onaylı “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Elle Taşıma” Kurs Bitirme Belgesi’ne sahip olmak. 2)Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü onaylı “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Betonarme Demir, Kalıpçılık ve Çatıcılık” Kurs Bitirme Belgesi’ne sahip olmak. 3) Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü onaylı “Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşlerde Yüksekte Çalışanların Eğitimi” Kurs Bitirme Belgesi’ne sahip olması gerekmektedir. Başvuru yapacak olan adayların Büyükkabaca Belediyesi için https://goo.gl/iyX5ba linkini ve Üsküp Belediyesi için https://goo.gl/NED1Hu linkini kopyalaması ve tarayıcılarının adres çubuğuna yapıştırarak başvurularını tamamlaması gerekmektedir.

TÜM BELEDİYE İŞ İLANLARI BURADA