Devlet Personel Başkanlığı resmi web adresinde neredeyse her gün kamuya yapılan memur alımlarına yönelik duyurular gerçekleştiriliyor. Kamuya ya da bağlı kuruluşlarına yönelik olarak yapılan bu duyurularda yayımlanan ilanlara başvuru şartları, tarihleri ve detaylarına da yer veriliyor. 16 Kasım 2018 tarihi itibariyle 4 kamu ve kuruluşuna memur personel alımları yapılacağı kamuoyuna duyurulmuş durumdadır. Yayımlanan bu alımlara başvuruda bulunmak isteyecek adaylar için gerekli tüm bilgilendirmelere aşağıda yer veriyor olacağız. Yayımlanan 4 farklı kurum ilanı ve çok farklı kadrolar bulunduğundan, adaylarda aranan şartlar ve nitelikler farklılık göstermektedir. Bu nedenle aşağıda yalnızca ortak şartlara değinilecektir. Tüm ilanların ek şart ya da niteliklerine ulaşmak isteyen ziyaretçilerimiz, ilgili bağlantıları takip ederek ilan hakkında tüm detaylara erişim sağlayabileceklerdir. Yayımlanan ilanlarda adaylarda aranan ortak şartlar; kamu haklarından mahrum olmamak, T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi bulunmamak, kamu görevinden atılmamış olmak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, yüz kızartıcı suç işlememiş olmak, ilgili ilanlarda aktarılan ek şartları barındırmak ve güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak gibi özetlenebilmektedir.

Hangi kurumlar alım yapıyor?

16 Kasım 2018 tarihi itibariyle yapılan kamu personeli memur alımlarında İçişleri Bakanlığı, Yargıtay Başkanlığı, Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü ve Bağcılar Belediye başkanlığına yönelik alımlar gerçekleştirilecektir. Yayımlanan ilanlar hakkındaki tüm detaylara aşağıdaki bağlantılar üzerinden ulaşım sağlayabilir, ilanın ek niteliklerine göz atabilirsiniz. Başvurularda bulunmak için ilanın ek niteliklerine mutlaka göz atılmalı, adayların hak kaybı yaşamamaları için bu detaylara dikkat etmeleri önerilmektedir. İlan şartlarını taşımadığı anlaşılan adayların başvuruları değerlendirmeye tabi tutulmayacaktır.Başvuru tarihlerine değinecek olursak Bağcılar Belediyesi alımı için son başvuru tarihi 07.12.2018, Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü memur personel alımı için son başvuru tarihi 30.11.2018, İçişleri Bakanlığı memur alımı son başvuru tarihi 21 Aralık 2018 ve Yargıtay Başkanlığı memur alımına ise son başvuru yapılabilecek tarih 23/11/2018 olarak aktarılmaktadır. Yayımlanan ilanlardaki kadrolara ve detaylarına aşağıdaki bağlantıları kullanarak erişiniz.

İçişleri Bakanlığı alımı için tıklayınız.

Yargıtay Başkanlığı alımı için tıklayınız.

Hakkari Üniversitesi Rektörlüğü memur personel alımı için tıklayınız.

Bağcılar Belediyesi alımı için tıklayınız.

Memur alım ilanlarını takip etmek, kamuya yapılan memur personel alımlarında diğer adaylarla yardımlaşmak ve başvuru sürecini etkin yönetmek adına kurduğumuz Facebook grubumuza katılmayı unutmayın. Tüm ilanlardan anlık olarak ücretsiz şekilde bildirimler almak için isinolsa.com mobil uygulamalarımızı, uygulama mağazalarından indirmeyi unutmayınız.

iOS: Tıklayınız

Android: Tıklayınız

Editör: TE Bilisim