Kamuya, özel sektör işletmelerine ve kamuya bağlı kuruluşlara memur personel alım süreçlerini uzunca sürelerdir yayımlayan ve yürüten İŞKUR, 2019 yılı itibariyle 144 bin kişiyi iş sahibi yaptı. İŞKUR üzerinden başvuruları alınan memur personel alım ilanlarına, toplamda 144 bin kişinin başvurusu sonrası işe yerleştirilmesi gerçekleştirildi. Şuan itibariyle her gün site üzerinden yeni ilanları duyurmaya devam eden İŞKUR' un yayımlanmış 46 bin kişilik ilanı daha bulunuyor.

Hangi kadrolara alımlar yapılıyor - İŞKUR ilanları

İŞKUR üzerinden binlerce kişilik memur personel alım ilanı yayımlanıyor. Bu ilanlar masabaşı işler ve beden işleri dahil olmak üzere hemen hemen tüm meslek gruplarına yönelik alımlardan oluşuyor. Her meslek erbabının İŞKUR üzerinden yayımlanan ilanlara erişimi mümkün durumdadır. Bu ilanlara iskur.gov.tr adresi üzerinden açık iş ilanları sayfasından görüntüleme imkanı bulunmakla beraber, başvurularda yapılabilmektedir.

İŞKUR il ve ilçe müdürlüklerinden başvuru yapılabilir - İŞKUR memur alımı

Başvuru yapmak isteyen adaylar, il ve ilçe müdürlüklerinden de başvurularını yapabilirler. Buraya müracaat etmeden önce mutlaka başvuru yapılmak istenen ilanla alakalı bilgilerin not edilmesini (ilan numarası veya bağlantısı) önermekteyiz. Böylelikle mağduriyetlerin önüne geçilmiş olacaktır. İŞKUR üzerinden yapılan bu alımlarla alakalı daha fazla bilgiye ihtiyaç duymanız halinde aşağıda yer alan yorumlar bölümünden ya da butonları gözüken iletişim kanallarımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Tüm ziyaretçilerimize isinolsa.com mobil uygulamalarımızı indirmelerini tavsiye ediyoruz. Böylelikle yayımlanan yeni ilanlar olduğunda veya yeni bir alım gelişmesi yaşandığında bilgilendirme bildirimleri alabilirsiniz.

İnstagram Hesabımız İçin Buraya Tıklayınız.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

Twitter Hesabımızı Takip Etmek İçin Buraya Tıklayınız

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.