11 İlan ile Kamu Kurumlarına Memur Alımı Başvurusu Yarın Bitiyor! Başvurular İŞKUR üzerinden alınacak!

Kamu kurumlarına memur, personel ve işçi alımlarında başvuru yapmak isteyen adaylar için ilan detaylarını aktarmaya devam ediyoruz. İŞKUR üzerinden bir çok kamu kurumu işçi ve memur alım ilanlarını açıkladı. 10 gündür devam eden başvuruların büyük bir kısmı 19 Kasım tarihinde tamamlanacak. Bu ilanlardan hangi kurumlara hangi pozisyonda alımlar yapılacak?

11 İlanda açıklanan pozisyonlar şöyle; Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü, Toprak İşleme İşçisi, Arşivci ve Sorumluları, Vidanjör Operatörü, Yaş Boya Ustası/Operatörü, Su kanalı işçisi, Satın Alma Görevlisi, Çiftçi (Tarla Ürünleri)(Zirai Sulamacı) olarak açıklandı. 9 farklı pozisyondaki alımlar hangi kurumlara yapılacak? Karacasu Belediye Başkanlığı, Bolvadin Belediye Başkanlığı, Et Ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü, Çanakkale Belediye Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanlığı, Vezirköprü Sulama Birliği olarak belirtilmekte. 

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların başvurularda T.C. vatandaşı olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, 19 yaşından gün almış olmaları, ilan detaylarında belirtilen üst yaşa uygun olmaları, askerlik ile ilişiği bulunmaması, başvuruda belirtilen eğitim düzeylerinden lise, önlisans ve lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Diğer özel şartlar ise ilan detaylarında belirtilmektedir. 

İlanlara erşmek için işkur e-şube üzerindne giriş yapmak ve yukarıda belirtilen kırımızı renkteki ilan numaraları ile arama yapmak yeterli olacaktır.

Diğer ilanlardan anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim