İŞKUR kamu kurumlarına memur personel alım ilanları açıkladı!

Türkiye genelinde farklı kadrolarda memur alım ilanları Türkiye İş Kurumu üzerinden açıklanmaya devam ediyor. Daimi süreli yada geçici süreli olarak istihdam edilecek olan personeller için detayları işin olsa ekibi oalrak aktarmaya devam ediyoruz. Buna göre 10 farklı ilana başvurular halen devam ediyor. Kısa bir süre sonra bitecek olan ilanlar için detayları yeniden aktrarak başvuru yapmayan adayların bilgisine sunuyoruz.

HANGİ KURUMLAR ALIM YAPACAK!

10 farklı ilanda alım yapılacak Belediye ve kurumlar şu şekilde; Göynücek Geldingen Sulama Birlik Başkanlığı, Öğretmen evi ve akşam sanat okulu müdürlüğü, Tarsus belediyesi,Sivaslı Belediye Başkanlığı, Ören Belediye Başkanlığı, Kırıkkale Merkez Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü olarak açıklandı.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

İŞKUR kamu kurumlarına yapılacak daimi süreli memur alımlarında 10 farklı kadroda istihdam edilecek. Muhasebe Meslek Elemanı, Temizlik Görevlisi, Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı), Beden İşçisi (Genel), Cankurtaran, Diğer Elektrik, Tesisatçıları, Depo Görevlisi (Gıda), Temizlik Görevlisi(Kat Hizmetleri Elemanı/Kat Görevlisi), Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı),Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi bu kadrolar olarak açıklandı.

BAŞVURU DETAYLARI;

Muhasebe meslek elemanı kadrondaki alımlarda B sınıfı ehliyet sahibi olmak, bilgisayarlı muhasebe sahibi olmak, esnek çalışmaya uygun olmak, 1 yıl mesleki deneyime sahip olmak gerekmektedir.

Temizlik görevlisi alımlarında en az İlköğretim mezunu olmak yeterli olacak. Adaylara 26.12.2018 Çarşamba günü saat 10'da kura yapılacağı belirtildi.

Resepsiyon Görevlisi (Ön Büro Elemanı) alımları için önlisans mezunu olmak yeterli olacak. Başvurular 24 Aralık tarihine kadar yapılması gerekli olacak.

Beden işçisi engelli kadrosundaki alımlarda Ortaöğretim (Lise ve Dengi) mezunu olmak yeterli olacak.

Cankurtaran alımlarında sertifika şartlarında SSF Onaylı en az Gümüş Bröveli Cankurtaran belgesi temel ilk yardım belgesi istenilmektedir. Sağlık şartlarını taşımak, fiziksel yada zihinsel bir engel olmaması gerekmektedir. boy ile kilo arasında +-10'dan fazla olmaması gerekmektedir. Eğitim şartında ise lisans mezunu olmak yeterli olacaktır.

Elektrik Tesisatçıları alımlarında ilköğretim mezunu olmak yeterli olacak. Başvurular 28.12.2018 tarihinde Ören Belediyesinde yapılacak.

Gıda alanında depo görevlisi alımlarında ilköğretim mezunu olmak yeterli olacak. MEB onaylı sertifikalara sahip olmak gerekmektedir. Alanlarında 2 yıl iş tecrübesi aranacaktır.

Kat hizmetleri temizlik görevlisi alımlarında lise mezunu olmak istenilecek. özel şartlarda istenilen sertifikalara sahip olmak gerekmektedir.

Resepiyon görevlisi alımlarında 5 yıl iş tecrübesi aranacak. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar için 10.01.2019 tarihinde kura yapılacak.

Son olarak kalorifer ateşçisi alımlarında ise 4 yıl iş tecrübesi aranacak ve lise mezunu olmak yeterli olacak.

BAŞVURULAR;

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılabilecek. Yukarıda belirtilen ilan numaraları ile arama yaparak ilanlara başvuru yapabilirsiniz. (https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx)

Diğer ilanlardan anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indirebilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim