Devlet Personel Başkanlığı tarafından 26 Mart 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Oluközü Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Zabıta Memuru kadrosunda alım yapacağını belirtti. Oluközü Belediyesi 657 sayılı devlet memurları kanununa bağlı olarak istihdam edilmek üzere 2 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru pozisyonunda Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre alım yapacak. Bu yönde adaylardan, Herhangi bir Önlisans mezunu olup Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak şartı ile alınacaktır. Bu ilana Erkek ve Bayan adaylar başvuru yapabilirler.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların Zabıta Memuru pozisyonuna başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir durum olmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartlar ıaranacaktırç

Ayrıca özel olarak adaylardan, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Önlisans seviyesine KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Önlisans programlarının herhangi birinden mezun olmuş olmak, Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak, Daha önce çalıştığı kurumdan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkek adaylar için en az 167cm boyunda ve kadınlar için en az 160cm boyunda olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını 12 Nisan 2018 tarihi ile 13 Nisan 2018 tarihleri arasında saat 09:00 ve 17:00 saatleri arasında yapmaları gerekmektedir. Başvurular Oluközü Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen yapmaları gerekmektedr. Buna göre başvurular sadece şahsen yapılacaktır. Ayrıca ilanın tam metnine ulaşmak için ve daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim