Yeni ilan yayımlandı. Yayımlanan ilana göre  belediye zabıta memuru alımı yapacak. Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinde 02 Ekim 2018 tarihinde yayımlandı. Buna göre Orhaneli Belediyesi bünyesindeki memur eksikliğini gidermek için 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar doğrultusunda ve Belediye Zabıta yönetmeliği hükümlerine göre 1 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru alımı yapacak. Buna göre Adaylardan en az Ön Lisans mezunu olmaları ve KPSS'den en az 55 puan almış olmak şartları aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adaylardan hem genel hem de özel nitelikler aranacka. Buna göre adaylardan genel olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini devamlı yapmasına engel olabilrecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adayar için askerliğni yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranır.

Özel olarak ise, 2016 yılında Yapılan Kamu Personeli Seçme SInavından Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 55 puan almış olmaki Herhangi bir ön lisans programından mezun olmuş olmak, En az C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Daha önce çalışılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası almamış olmak, Yapılacak sınav tarihi itibari ile 30 yaşından gün almamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

ilgili belediye ye başvurular 10 Ekim 2018 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 17 Ekim 2018 tarihi saat 17:00 a kadar yapılması greklidir. Başvurular adaylardan istenen belgeler ile birlikte . Bursa Orhaneli Belediyesi adresindeki Orhaneli Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim