Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı memur alımı için iln yayımladı. Yayımlanmış olan ilana göre 657 Sayılı kanunun 4/B maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere sözleşmeli uzman alımı yapılacak. Bu yönde alımlar 2020 yılı KPSS puanına göre yapılacak. Başvuru şartları? Alım yapılacak kadrolar? İlan hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlere aktarıyoruz.

Kadro Bilgileri Nedir?

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı 2 kişilik boş kadro ile uzman pozisyonlarında alım yapacak.

1 Uzman Memur için, Üniversitelerin Mühendislik, Fen-Edebiyat, İletişim, Eğitim, Güzel Sanatlar Fakültelerinin birinden mezun olmak. HTML + CSS konusunda tecrübeli olmak. Photoshop, Illustrator programlarını kullanabilmek. İngilizce,Almanca,Fransızca,Arapça dillerinin birinden KPDS,YDS,YÖKDİL veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

1 Uzman Memur alımı için ise, Üniversitelerin Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümünden veya Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca bu bölüme eşdeğerliliği kabul edilen bölümlerin birinden mezun olmak. Adobe Illustrator, Adobe Indesing ve Adobe Photoshop programlarını kullanabilmek. Kitap,katalog,dergi vb. yayınların tasarımı, uygulaması ve baskıya hazırlanması konusunda tecrübeli olmak. İngilizce, Almanca, Fransızca, Arapça dillerinin birinden KPDS,YDS,YÖKDİL veya eşdeğer sınavlardan en az (C) düzeyinde dil belgesine sahip olmak.

Genel Başvuru Şartları Nedir?

YÖK memur alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Aynı zamanda 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacaktır.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

YÖK memur alımı için başvurular 02 Kasım 2020 tarihinde başlayacak olup en geç 16 Kasım 2020 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını www.yok.gov.tr sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasından sonra fotoğraf yapıştırmak ve imzalamak suretiyle yukarıda belirtilen belgelerle birlikte  Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (Personel Dairesi Başkanlığı) Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent/Ankara adresinde olacak şekilde posta ile göndermek. Postadaki gecikmeler ve diğer sebeplerle bu tarihten sonra başvuranlar ile eksik belge ibraz edenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim