Büyük ilgi gören kabin memuru alımları için yeni süreç başladı. Birçok havayolu şirketine kabin memuru alımları gerçekleştirilmektedir. Yürütülmekte olan kabin memuru alımlarında adaylarda aranan şartlara ve diğer detaylara haberimizden erişim sağlayabilir, başvurularda dikkat edilmesi gereken diğer detaylara yönelik bilgilendirmelere ulaşabilirsiniz.

Havayolu firmalarına kabin memuru alımı

Çok sayıda havayolu firması için kabin memuru alım ilanları yayımlanmış durumda. Bu firmalar arasında AtlasJet, Freebirds Havayolları, Sun Express, Pegasus gibi firmalar yer almaktadır. Yayımlanan ilanlarda adaylarda aranan ortak özellikler; sağlık problemi bulunmamak, T.C vatandaşı olmak, en az lise mezunu olmak, boy ve kilo şartlarını taşımak, boy kilo endeksi yeterli olmak, vücudunun görünen yerlerinde dövme bulunmamak, iletişim becerileri gelişmiş olmak, güleryüzlü ve iletişim kurma yeteneği gelişmiş olmak, problem çözme odaklı çalışma anlayışına sahip olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak, 30 yaşını aşmamış olmak, yurt içinde ve yurt dışında çalışmasına bir engeli bulunmamak, iyi derecede yüzme biliyor olmak, sağlık raporu bulunmak ve iyi derecede ingilizce biliyor olmak, diğer havayolu şirketlerindeki görevlerinden disiplinsizlik suçu nedeniyle çıkarılmamış olmak, adli sicil kaydı bulunmamak şeklinde özetlenebilmektedir.

AtlasJet kabin memuru alımı için: Tıklayınız.

Freebirds kabin memuru için: Tıklayınız.

SunExpress için tıklayınız.

Pegasus için: Tıklayınız.

Onur Air için: Tıklayınız.

Yukarıda yer alan bağlantılar aracılığıyla tüm ilanlara ve başvuru şartlarına erişebilirsiniz. İlgili firma bölümü alanına tıklayarak, havayolu şirketinin tüm kabin memuru alımlarına erişebilir, yayımladığı diğer pozisyonlar için adaylarda aranan niteliklere göz atabilirsiniz. Yapılan başvurularda süreçlerden adayın kendisi sorumlu olmakla beraber bilgilerin doğruluğu büyük önem arz etmektedir.

Editör: TE Bilisim