Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı memur alımı için ilan yayımladı. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre iki kişilik boş kadro ile uzman personel kadrosunda memur almı yapılacak. Başvuru yapacak adaylar için başvurular başladı. Peki kimler başvuru yapabilecek? Nasıl başvuru yapılacak? tüm Detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Kadro Detayları Nedir?

Kimler Başvuru Yapabilecek?

YÖK Memur alımı için adaylardan genel olarak 657 SayılıDevlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bunun dışında adayların Yukarıdaki tabloda belirtilen Lisans alanlarından mezun olmuş olmak, 2020 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde P3 puan türünden puan almış olmak, Yabancı dil sınavından İngilizce, Almanca, Fransızca ve Arapça dillernden puan almış olmak gereklidir.

Başvuru Süreci Başladı!

YÖK Memur Alımı için başvurular 02 Kasım 2020 tarihinde başlamış olup en geç 16 Kasım 2020 tarihine kadar yapılacak. Adaylar başvurularını sadece www.yok.gov.tr sitesinde bulunan başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulmasından sonra fotoğraf yapıştırmak ve imzalamak suretiyle aşağıdaki istenen belgeler ile birlikte aşağıdaki adrese posta ile gönderilerek yapılacaktır.

Başvuru Adresi: Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı (Personel Dairesi Başkanlığı) Üniversiteler Mahallesi 1600.Cadde No: 10 06800 Bilkent/Ankara 

Başvuru İçin İstenen Belgeler:

1. Başvuru formu (fotoğraflı ve imzalı)

2. Lisans diploması veya mezuniyet belgesinin ya da eğitimini yurt dışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin fotokopisi

3. 2020 KPSS P3 sonuç belgesi

4. Yabancı Dil Bilgisi seviyesini gösteren belge

5. Özgeçmiş

6. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığını gösterir belge

Editör: TE Bilisim