Devlet Personel Başkanlığı tarafından 19 Mayıs 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Burdur Söğüt belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı Zabıta Memuru ve İtfaiye eri alım ilanı yayımladı. Adayların ilgili ilana başvuru yapabilmeleri için kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca ilgili alım ilanına erkek ve bayan adaylar başvuru yapabilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu olan zabıta memuru ve itfaiye eri alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırması için olumlu sonuç alabilmek, İtafiye eri için Lisans programlarından mezun olmuş olmak, Zabıta Memuru için Lise veya dengi oku lmezunu olmak, Dahaönce görev yaptığı kurumdan veya kuruluştan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak.

İtafiye eri için 2017 yılı KPSS den KPSSP3 puan türünden en az 60 ve Zabıta memuru için 2016 yılı KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Bayan adaylarda 160 cm boyundan ve erkek adaylar için 167 cm boyundan kısa olmamak, İtfaiye eri kadrolarına atanacaklar için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve ilgili Sürücü belgesine sahip olmaları şarttır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu olan ilana başvurular 01 Haziran 2018 tarihinde başlayacak olup en geç 04 haziran 2018 tarihi mesai saati bitimine kadar devam edecektir. Başvurular, Söğüt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne şahsen istenilen belgeler ile yapılacaktır. Detaylı bilgi için ilanın tam metnini inceleyebilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim