Havalimanında görev alacak vize memuru ve pasaport memuru alımı yapılıyor

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara başvurular alınmaya başladı. İki ayrı havalimanında görev almak üzere vize ve pasaport memurları alınacaktır. Bu bağlamda ilgili ilanlara başvuru yapmak isteyecek adaylara yönelik olarak bilinmesi gereken tüm detaylara, başvuru bilgilerine haberimizde yer vermeye, sizlere ulaştırmaya çalışacağız.

70 memur alımı yapılacak

Havalimanlarında görev almak üzere 2 farklı şehir için ilan yayımlanmış durumdadır. Bu ilanlardan birisi İstanbul, diğeri de Muğla havalimanı için kamuoyuna duyurulmuştur. Bu bağlamda başvuru yapacak adaylarda aranacak ortak özelliklere değinecek olursak, şunları söylemek mümkün olacaktır:

Kamu haklarından uzaklaştırılmamış olmak, T.C vatandaşı olmak, sağlık problemi bulunmamak, vardiyalı çalışma sistemine uygun olmak / kabul etmek, kendisine verilecek görevleri yerine getirmek, iletişim becerisi gelişmiş olmak, takım çalışmasına yatkın olmak, mesleki sorumluluk bilinci yüksek, kendisini geliştirmeye açık, kamu zararına faaliyetlerde yer almamış olmak, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ötürü hüküm giymemiş olmak, kamudaki görevinden disiplinsizlik suçu nedeniyle uzaklaştırılmamış olmak, dış görünüşüne özen göstermek, temsil yeteneği bulunmak, ifade ve muhakeme yetenekleri gelişmiş olmak. Ayrıca adayların çok iyi derecede yazılı ve sözlü olarak İngilizce' yi iyi bilmeleri gerekmektedir. Belirtilen yaş ve boy şartlarını da taşıyan adayların başvuruları değerlendirmeye alınacaktır.

Kariyer sitesi üzerinden yayımlanan ilanlara, ücretsiz üye olarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. İşe alımlar, ilgili firmalar tarafından yürütülmekte olup, başvuru süreçleri de yine firmalar tarafından organize edilmektedir.

Editör: TE Bilisim