Yapılmış olan duyuruya göre Vakıfbank bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. Vakıfbank bünyesine Müfettiş Yardımcısı alacak olup bu yönde de sınav yapacak. Sınav Vakıfbank tarafından gerçekleştirilecek olup adayların sınava katılabilmeleri için sınav başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR:

Vakıfbank alım yapacağı Müfettiş Yardımcısı kadrosu için adaylardan, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, mecburi olarak herhangi bir başka kurumda çalışma zorunluluğu bulunmamak, 4 yıllık eğitim veren fakültelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve yetkili makamlar tarafından onaylanmış yabancı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi bulunmamak ve Daha önce Vakıfbank tarafından yapılmış olan Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı başta olmak üzere sözlü aşamadan elenmemiş olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 12 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru günü en geç 24:00 a kadar yapılacaktır. Başvurular Vakıfbank resmi internet sitesi üzerinde yapılacak olup, sisteme başvuru formu ile birlikte son 6 ay içerisinde çekilmiş olan Vesikalık fotoğrafı yükleyerek başvuru yapılacaktır.

Ayrıca adaylar sınav için 50 TL olan Sınav ücretini Vakıfbank şubelerinden yatırmaları gerekmetedir.Sınav ücreti 25.12.2017 Pazartesi günü saat: 10.00'dan 12.01.2018 Cuma günü saat 17.00'ye kadar T. Vakıflar Bankası T.A.O. Şubelerinden adayın TC Kimlik Numarası, adı ve soyadı ile ev veya cep telefonu bilgileri verilerek yatırılacaktır. EFT kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.