Üsküdar Belediyesi 40 Zabıta Memuru alımı için ilan yayımlamıştı. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Üsküdar Belediyesi Ön Lisans ve Lisans mezunları içerisinden alım yapacak. Başvuru sürecini bekleyen adaylar için İşin Olsa ekibi olarak sizlere tüm detayları haberimizde aktaracağız.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

Üsküdar Belediyesi bünyesine 40 Zabıta memuru alımı için başvuru süreci 20 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başlayacak. Bu yönde başvurular en geç 30 Ağustos 2020 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını istenen belgeler ile birlikte şahsen Belediye Yazı İşlerine yapmaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Üsküdar Belediyesi zabıta memuru alımı ilanına sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecekler. Bu kapsamda genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise;

2018 yılında yapılmış olan KPSS'den Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. Adaylar sınav tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak zorundadır. Aynı zaman da Erkek adaylar için 167 cm ve Kadın adaylar için 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartı aranacak. 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen A en az B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olmak gerekmektedir.

MEZUNİYET ŞARTI VE KADRO DAĞILIMI: